Обласний пошуково-професійний проєкт "Смачно,корисно,креативно. Культура харчування України"
Дата: 27.10.2023 17:53
Кількість переглядів: 34
Обласний пошуково-професійний проєкт "Смачно,корисно,креативно. Культура харчування України"
БОГРАЧ
Бограч – наваристий суп родом із Закарпаття, традиційна страва української західної кухні з великою столітньою історією. Його готують з різних видів м'яса, овочів та обов'язково з використанням копченої паприки. У перекладі "бограч" означає "казан" або «Велике багаття», тому найсмачніше він виходить у казані на відкритому вогні. Однак цю страву також можна варити вдома, і виходить вона не менш смачною та поживною.
Наталя Зленко Ірина Самійленко Валентина Загурська
#СМАЧНО_кОРИСНО_кРЕАТИВНО