A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Згурівський професійний ліцей"

📚 Виробниче навчання в групі №13: мистецтво приготування українських солянок! 🍲

Дата: 08.04.2025 17:24
Кількість переглядів: 11

Фото без опису
 

Сьогодні на заняттях виробничого навчання здобувачі освіти І курсу, 13 групи під керівництвом майстра виробничого навчання Ірина Самійленко відточували свої кулінарні навички у приготуванні страв, які здавна прикрашають українські столи — солянки!

У програмі були:

🥩 Солянка збірна м’ясна — насичена, ароматна, з багатством інгредієнтів;

🏠 Домашня солянка — з теплом і затишком рідної кухні;

🐔 Солянка з птиці — легка та ніжна на смак;

🐟 Рибна солянка — з морською ноткою і пікантністю;

🍄 Солянка з грибами — справжнє втілення лісового аромату!

Майбутні кухарі навчались не лише готувати, а й порціонувати та відпускати страви згідно з вимогами професійної етики та стандартів обслуговування.

📸 Атмосфера на занятті була смачна і надихаюча! 💛💙

#ВиробничеНавчання #Солянка #Профосвіта #Кулінарія #НавчаємосьЗЛюбов’ю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень